Вітаємо Вас на офіційному сайті Житомирського обласного туристичного інформаційного центру.

Житомирський обласний туристичний інформаційний центр (ЖОТІЦ) створений для сприяння та реалізації туристичного потенціалу Житомирщини і є основною пов’язуючою ланкою між усіма групами інтересів: учасниками туристичної інфраструктури, обласною владою, громадою та відвідувачами міста.

Керівник ЖОТІЦ – Кравчук Василь Володимирович.

Основними завданнями ЖОТІЦ є сприяння розвитку туристичного потенціалу міста, налагодження якісних та ефективних комунікацій, створення умов та покращення позицій Житомирщини як туристичної області через розвиток та просування привабливих туристичних продуктів і послуг, а також формування позитивних туристичних вражень.

У туристичному інформаційному центрі Вам безкоштовно нададуть детальну інформацію про туристичну інфраструктуру, архітектурну та культурну спадщину, екскурсійні маршрути та можливості гарного дозвілля в Поліському краї.

Житомирський обласний туристичний інформаційний центр запрошує до співробітництва всі зацікавлені структури туристичної індустрії, які сприятимуть підвищенню туристичного іміджу області, залученню інвестицій в розбудову туристичних об’єктів та збільшенню туристів.

Наша мета: 500 тис. туристів на рік.

Наша місія: Житомирщина - один з найпопурярніших туристичних регіонів України, де турист може спробувати різні варіанти відпочинку, скористатись якісним сервісом та розвиненою інфраструкторою.

Наша візія: Один потужний міжнародний фестиваль щомісяця, унікальні туристичні маршрути аналогів яким не має в Україні та Європі, завдяки активній співпраці з іноземними турагенствами Житомирщина - туристичний магніт для закордоних візитерів.

Контакти:
Житомир, вул. Мала Бердичівська, 25, каб.51
(у приміщені Житомирської облдержадміністрації)
Тел. (0412) 47-44-20
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Веб-сайт: https://tic.zt.ua
Сторінка на Facebook: https://www.facebook.com/zhtic
Сторінка в Instagram: https://www.instagram.com/ticzt

Як до нас доїхати:
• Від залізничного вокзалу та центрального автовокзалу: тролейбусом №1 до зупинки "Майдан Корольова", маршрутним таксі №108 до зупинки "Майдан Корольова" або №58 до зупинки "Старий Бульвар" та 5 хв. пішки
• Від площі Перемоги: тролейбусом №3 або маршрутними таксі №1, №23, №147 до зупинки "Майдан Корольова".

Графік роботи:
Пн. – Пт. 09:00 – 18:00
Сб. - Нд. вихідні