Перша Всеукраїнська туристична виставка "ZT-EXPO 2019" успішно пройшла у місті Житомир.
Учасниками виставки стали Рівненська ОДА, Кіровоградська ОДА, Тернопільська міська рада, Міська рада міста Кропивницький, Чернівецька ОДА, Краматорська міська рада, Вінницька міська рада, Чернівецька міська рада, Харківська ОДА, Кам’янець-Подільський замок, Музей коштовного і декоративного каміння, Кмитівський музей образотворчого мистецтва імені Й. Буханчука, Олевська міська рада, Овруцька ОТГ, Новоград-Волинська міська рада, Культурно-мистецький центр "Поліська хата", магазин туристичного спорядження "Gorgany", Музей космонавтики ім. С.П. Корольова, Тетерівська ОТГ.
На конференції, яка тривала з 11:30 до 17:00 було понад 20 спікерів. Серед них генеральний директор туроператор "Етнотур" Тарас Голинський, Президент Асоціації Бальзак-Ганська Жан Рош, організатор фестивалю "Lesia Grand Fest" Ольга Широкопояс та багато інших.
По закінченню конференції було запропоновано підписати Меморандум про співпрацю та створення єдиного туристичного маршруту Україною.
Фіналом першого дня виставки стала екскурсія у Музей космонавтики ім. С.П.Корольова, а приємним бонусом космічний сувенір для гостей.
16 травня учасники виставки відвідали місто Бердичів, а саме, Кляштор Босих Кармелітів, Музей історії міста Бердичева, Музей Джозефа Конрада, Музей єврейства та остів кохання у с. Старий Солотвин.
Дякуємо всім учасникам, які приїхали на Першу Всеукраїнську туристичну виставку "ZT-EXPO 2019" до Житомира!
Від Тернопільщини до Донеччини був представлений туристичний потенціал різних регіонів нашої країни і ми в черговий раз переконалися, що українському туристу є де мандрувати на рідній Батьківщині, а закордонних гостей є куди запрошувати милуватись, дивуватись та просто відпочивати!
Україна має майбутнє, як туристично привабливий та гостинний куточок Європи, тож рухаємось тільки вперед!