20 вересня відбулась друга регіональна зустріч клубу "Почесних Амбасадорів Житомирщини" з промовистою скороченою назвою КАЖИ. Це не просто абревіатура. В ній зашифрована суть цієї організації. Адже в неї входять авторитетні особи, які своєю працею та досягненнями у різних сферах діяльності сприяють науковій, культурній, спортивній, діловій та туристичній популяризації нашого регіону. В буквальному перекладі "амбасадор" - це посол. У нас – посол Житомирщини на всеукраїнському та міжнародному рівнях. Наші амбасадори голосно КАЖУТЬ про Житомирщину. 

Проект реалізовується за підтримки Житомирської ОДА, управління культури та туризму, Житомирського обласного туристичного інформаційного центру.

У минулому році до КАЖИ увійшли: спортсмени, підприємці, діячі культури.


Новими почесними амбасадорами Житомирщини стали:


Віктор Войтенко - хореограф, танцюрист, керівник шоу-балету JDI, фіналіст танцювального шоу "Танцюють всі 9", байкер та співзасновник клубу "Sport bikers ZT".

Євген Поплавський - військовослужбовець 30-ї окремої механізованої бригади, у 2014-2015 брав участь в АТО, де отримав травму, яка мало не коштувала життя, учасник національних змагань "Ігри нескорених". 

Микола Карпович - народний артист України, актор Житомирського академічного українського музично-драматичного театру ім.І.Кочерги.

Інна Бурдейна - балетмейстер, керівник Центру танцю "АВАНТЕ", організатор Міжнародної хореографічної асамблеї імені Наталії Скорульської.

Аліна Далініна - художник-викладач, засновник арт-школи з живопису маслом у Житомирі "DALININA ART-STUDIO".

Вероніка Кратюк - чемпіонка Європи з кунгфу 2018 року, Чемпіонка світу з кунгфу 2019 року, житомирська поліцейська.

Микола Бутковський - відомий художник, картини якого зберігаються у музеях і приватних колекціях як в Україні, так і за кордоном. Заслужений художник України з 2018 року.

Світлана Ніконорова - співачка, бандуристка, керівник тріо бандуристок "Радана", член Національної спілки кобзарів України.

Олександр Піонтківський - професійний інсталятор автозвуку, суддя міжнародного класу, організатор багатьох змагань з автозвуку.

Тарасюк Галина - декан факультету економіки та менеджменту державного університету "Житомирська політехніка", завдяки якій у виші з’явився напрямок підготовки "Туризм", студенти проходять практику в різних країнах світу, а при університеті з’явились перші на Житомирщині безкоштовні курси гідів.

Андрій Філіпчик - генеральний директор компанії ВМС NAVIGATOR. Керівник проекту 3D Житомир.

Артем Кондратюк - популярний український співак, автор-виконавець, викладач вокалу. Володар "Гран-прі" численних Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів, фіналіст телепроекту "Голос країни", учасник команди "30+" телепроекту "Ліга сміху" на телеканалі "1+1". Представляє і прославляє Житомирщину та Україну на різних сценах світу.