25 вересня 2019 року з 15.00 до 18.00

м.Житомир, майдан СП. Корольова, 12, ( Актова зала. 1 поверх, Житомирська ОДА)

Вiдбудеться "Демо-день" бізнес-моделей учасникiв проекту "СТАРТАП - ПРОГРАМА ДЛЯ АТОШНИКІВ". Проект реалізується в рамках грантової програми "Сприяння розвитку громадянського суспільства" за фінансової пiдтримки вiд Житомирської ОДА.

Запрошуються: ветерани АТО, УБД м. Житомира та областi, члени їx сімей, волонтери, а також зацiкавленi представники влади, мiсцевого самоврядування, громадських органiзацiй та ЗМI.

В рамках заходу, в форматi пітчингу, експертам, партнерам та iнвесторам для оцінки i обговорення будуть представленi презентації бізнес-моделей власних підприсмств учасникiв навчального курсу "Стартап - програма для атошникгв".

Нас очiкує знайомство з майбутнiми стартапами найрiзноманiтнiших спрямувань: адвокатське бюро, юридичні консультації, виробництво сонячної енергії, автомобiлебудування, вирощування ракiв, продаж електроiнструментiв, хлiбопекарня, художня обробка деревини, часникова ферма, СТО, вироби з шкiри та iнтернет-магазин, тощо.

Кращі з команд братимуть участь у подальшiй програмі "консалтингової підтримки" для доведення бiзнес-iдей до практичної реалізації та матимуть можливість отримати допомогу в питаннях фандрайзингу, промоції стартапiв.

Також всi присутні матимуть можливість ознайомитися та обговорити перший успiшний кейс (вже реалiзований бізнес-проект!) вiд спільної команди учасникiв навчального курсу "Стартап - програма для атошників".

В рамках заходу, пiд час заключного чаювання, учасники матимуть можливiсть поспiлкуватися iз експертами по маркетингу, менеджменту, бiзнес-стратегiям i ринковим вiдносинам та обговорити перспективи розвитку представлених стартапiв, малого та мiкробiзнесу в Україні.

Органiзаторами виступають:

Житомирська обласна державна адміністрація, Громадська організація "АTOШНИK", Громадська спiлка "Дім ветерана",

Громадська органiзацiя "Житомирська Асоціація науковців та бiзнес-консультантiв" Громадська спiлка "Ветерани Росiйсько-Української вiйни Житомирщини"

 

За додатковою iнформацiєю просимо звертатися:

kamluk77@gmail.соm

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

098 808 99 70