Житомирський обласний туристичний інформаційний центр чим тільки не дивував на Всесвітній день туризму!

Чергу біля себе зібрала демонстрація 3D-турів Житомирщиною!

Також провели круглий стіл на якому обговорили проблемні питання в розвитку туризму в області.  Обговорили створення туристистичних інформаційних осередків при кожній ОТГ, презентували проект "Планета майстрів Житомирщини" присвячений актуальній проблемі сувенірної продукції Житомирщини, презентували віртуальні 3D-тури Житомирщиною, проблеми зеленого туризму у нашому регіоні.

Також нагородили переможців та учасників відкритого обласного конкурсу туристичної фотографії.
Житомирський обласний туристичний інформаційний центр спільно з управлінням культури та туризму облдержадміністрації провели відкритий обласний конкурс туристичної фотографії з нагоди Дня туризму.
На конкурс свої роботи подали 25 учасників у 4 номінаціях. Загальна кількість робіт - біля 100 фото. Роботи оцінювали журі у складі знаних на Житомирщині майстрів об’єктиву: Майборода В.М., Шурпан І.В. та голова журі Одоміч В.М..

Виставка робіт учасників проходить у Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олега Ольжича до 16 жовтня 2019 року.

 

Провели безкоштовну екскурсію для всіх бажаючих під назвою "Серце міста".

 


Житомирщина була представлена на великому туристичному форумі у Кропивницькому, який проходив в рамках АгроExpo.
Говорили про розвиток внутрішнього туризму. Директор Житомирського обласного ТІЦ Василь Кравчук презентував туристичний потенціал Житомирщини та проект "3D Житомирщина".

Чули про route 66? Це відомий туристичний маршрут крізь США.
Наш аналог має назву "Коло України", а ініціатором проекту став Житомирський обласний ТІЦ.
Ми вже підписали меморандум про співпрацю з близько десятка містами України, а 27 вересня був підписаний меморандум з містом Кропивницьким.