Сьогодні розпочалася дводенна туристична мандрівка Житомирщиною для матерів загиблих учасників АТО з усієї України у рамках програми психологічної реабілітації. Перший день - наш обласний центр. Цікавий та інформаційно насичений день розпочався із пішоходної прогулянки ранковою площею Перемоги, по Алеї Слави, вулицею Кафедральною до Житомирського обласного краєзнавчого музею. Там екскуранти мали змогу познайомились з великою таксидермічною колекцією  у природничому відділі, з прекрасною картинною галереєю, у якій зібрані твори художніх шкіл Італії, Фанції, Австрії та інших. Далі на них чекала оглядова екскурсія історичним центром міста від к.е.н., доцента кафедри туризму і готельно-ресторанної справи державного університета "Житомирська політехніка" - Мілінчук Ольги. Гостинно зустріли учасників туру і у Свято-Михайлівському кафедральному  соборі. Музей космонавтики став завершенням екскурсійної програми Житомиром.

Після цього Юлія Толмачева, голова громадської спілки "Дім ветерана", яка стала співорганізатором даного заходу, запросила усіх відвідати перший в Україні Дім ветерана, який був відкритий у грудні минулого року в нашому обласному центрі. 

Також співорганізаторами виступили Житомирська обласна державна адміністрація та Житомирський обласний туристичний інформаційний центр.