3 дні у Львові тривала XX Міжнародна туристична виставка "Lviv TourExpo 2019", на якій ТІЦ презентував туристичний потенціал Житомиркого регіону та нашу новинку – віртуальні 3D тури.
Щасливі подорожі - це про Житомирщину! І ми з гордістю заявляємо про це на кожному виставковому заході, який відвідуємо. А для якіснішого уявлення про наші туристичні принади ми презентуємо проєкт "3D Житомирщина". Саме завдяки йому, будучи у Львові чи взагалі у будь-якій точці планети, де ловить інтернет, можна відвідати наші: Музей космонавтики, Камінне село, Кляштор Босих Кармелітів та інші туристичні об'єкти Житомирської області. Така змога була і в учасників практичного кейсу Travel Biz Exchange, що проходив у рамках виставки та на якому відбулася офіційна презентація проєкту.
Важливим здобутком також є домовленості з Олександром Кревський - головою оргкомітету з проведення Міжнародного медичного форуму в Україні, про проведення такого заходу і в нашій області.
Підсумовуючи результати поїзди можна сказати, що ми повертаємося до Житомира з новими корисними знаннями, контактами та готовністю приймати нових зацікавлених туристів.