Відбувся виїзний семінар для студентів вищих навчальних закладів міста, спеціальності «Туризм» - "Дослідження туристичної привабливості регіону під час зимового сезону". Вивчали туристичні можливості нашого регіону, а саме Глибочицької ОТГ, студенти Державного університету "Житомирська політехніка".
Для зимового туризму одним із вдалих виборів є відвідування музеїв. На території Глибочицької ОТГ, такі є, саме тому було вирішено обрати для ознайомлення Кмитівський музей образотворчого мистецтва ім.Й.Д.Буханчука у якому за останній час відбулося оновлення експозиції. Проаналізувавши роботу музею після прослуханої екскурсії, майбутні фахівці туристичної галузі високо оцінили старання його працівників та порадили звернути увагу на якість сувенірної продукції, що представлена у музеї.
Окрасою туристичного маршруту Глибочицькою ОТГ, стало відвідування центру української культури та етнографії "Оберіг студенної води", що у селі Студениця. Він ще у стадії розвитку, але відкритість та харизматичність його засновниць залишила теплий слід у серці кожного відвідувача. Враховуючи, що нині набирає обертів тренд збереження автентичності нашого народу, учасники семінару дали декілька практичних порад з інформаційного "розкручування" центру.
Після апробації даного туристичного маршруту  сміливо можна казати: його комфортно використовувати як у зимовий період, так і в інші пори року.