До різдвяно-новорічних свят Житомирська обласна рада спільно з Житомирською обласною державною адміністрацією, департаментом культури, молоді та спорту облдержадміністрації та комунальною установою "Житомирський обласний туристичний інформаційний центр" Житомирської обласної ради провели акцію "Подаруй святковий настрій". Так, своєрідним новорічним марафоном, що тривав 21 день, були охоплені близько 3 тисяч діток із Житомирського, Андрушівського, Баранівського, Коростишівського, Черняхівського, Ємільчинського, Народицького, Овруцького та інших районів області із соціально незахищених сімей, сімей учасників АТО/ООС, обдаровані діти, переселенці із тимчасово окупованих територій. У рамках акції були розроблені різні туристичні маршрути, що відповідали віковим особливостям дітей та включали в себе відвідування новорічних вистав у театрах обласного центру, екскурсії по різноманітних музеях області, а до когось казка завітала і до рідного селища.
Партнерами акції виступили Житомирський академічний обласний театр ляльок, Житомирська обласна філармонія ім.С.Ріхтера, Музей космонавтики ім.С.П.Корольова,Житомирський обласний український музично-драматичний театр ім.І.Кочерги, Музей флори і фауни Радомишльського лісгоспу, Радомишльський народний краєзнавчий музей та Музей коштовного і декоративного каміння.
Дивлячись на щасливі обличчя та посмішки дітей по закінченню поїздок ми впевненно можемо казати, що нам вдалося подарувати їм святковий настрій. Бажаємо їм побільше позитивних емоцій та сподіваємося, що гарний настрій протримається у них не тільки під час свят.