Програма туру:
Переїзд до Бердичева
Оглядова екскурсія Бердичевом:
- Костьол Святої Варвари (костел у якому пройшла церемонія вінчання Оноре де Бальзака та Евеліни Ганської);
- Пам’ятник «Костюмчик з Бердичева» (існує притча про Оноре де Бальзака, який приїхав з Парижа до Бердичева і зустрів на вулиці місцевого кравця. Той розглянув пана і поцікавився у нього, де той замовляв собі костюм. Бальзак відповів, що в Парижі. Тоді кравець запитав, чи далеко це від Бердичева, і коли дізнався відстань, що розділяють ці два міста сказав: «Треба ж, яка глухомань, а як непогано шиють». Правда це чи вигадка, зараз вже не можна точно стверджувати, однак те, що продукція Бердичівської фабрики одягу відома за кордоном – це безперечна істина).

Переїзд до с. Верхівня:
- палац Ганських (унікальна споруда, де мешкало не одне покоління відомих людей, навколо якого розкинувся розкішний парк);
- літературно-меморіальний музей Оноре де Бальзака (відкритий 1959 р., в ньому Ви зможете побачити кабінет в якому працював письменник та письмовий стіл за яким було написано декілька творів).
- Один з флігелів (з'єднаний з палацом підземним переходом, яким слуги носили страви до їдалень панського будинку);
- Верхівнянський парк (пам'ятник садово-паркового мистецтва, у якому Ви зможете побачити так звані Алеї кохання та розлуки, альтанку Евеліни, лаву Оноре де Бальзака та дерево кохання).


Переїзд до с. Старий Солотвин «Острів кохання» (Невеличкий штучний острівець знаходиться посеред річки Коднянка. Будинок рибалки на мальовничому Острові кохання на Житомирщині входить до ТОП-30 ізольованих будиночків світу. Острів кохання казково виглядає у будь-яку пору року та за будь-якої погоди. Це ідеальне місце для фотосесій та пейзажних фотографій.)
Час для фото біля будинку рибалки на «Острові кохання».
Повернення у м. Житомир.