Всі ми любимо подорожувати. У кожного свої уподобання: гори чи море, музеї чи природа, у межах своєї країни чи за кордоном....
В Україні є безліч цікавих, мальовничих місць вартих уваги, Житомирщина не виключення. Разом з цим в Україні є одна загальна проблема, більшість українців не знають нічого про туристичні принади своїх регіонів. Можливо мало інформаційного ресурсу?

Маємо дві чудові новини!
Перша - туристичний портал України UA.IGotoWorld.com розпочинає новий спецпроект про подорожі Україною, який буде корисний туристам, хто планує подорож нашою країною на 2-3 дні. Туристи зможуть дізнатися: як обрати та спланувати відпочинок на вікенд, куди поїхати, що подивитися, де поїсти, де поселитися, скільки це коштує, та багато корисної інформації, потрібної для комфортної поїздки.
Друга новина - це те, що Житомирщина приєднується до цієї ініціативи, та вже найближчим часом ми продемонструємо туристичний потенціал нашої маленької Батьківщини мільйонам українців.


Незвіданий мальовничий куточок української землі. На території області є багато цікавого: Древлянський парк з купальнями княгині Ольги, загадкове Камінне село, сакральний музей домашньої ікони в Радомишлі, музей коштовного каміння з унікальними експонатами, космічна експозиція у місті народження видатного конструктора С.П.Корольова, старовинні церкви, містичні маєтки, цікаві музеї, острів кохання, природні заповідники з краєвидами, що захоплюють подих.... Все це про Житомирщину!


Переконайтеся в цьому вже найближчим часом, переходьте за посиланням, та досліджуйте Україну!