Леся надихає - обласний творчий конкурс до 150-річчя від дня народження Лесі Українки. Організаторами якого є  Департамент культури, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації та Обласнй туристичний інформаційний центр. 

Тож, якщо ви креативні, творчі, любите цікаві конкурси та мандрувати тоді «Леся надихає» саме для вас! Перемігши в конкурсі ви отримаєте не тільки корисні подарунки, а й матимете змогу відвідати малу батьківщину Лесі Українки – Новоград-Волинський.


Запрошуються діти та молодь віком від 6 до 25 років. 

Щоб взяти участь у Конкурсі необхідно до 25.03.2021р. надіслати на електрону адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. серії групових фотографій пов’язаних художнім змістом із зображеними на них «живими» інсталяціями - епізодами з будь-яких творів Лесі Українки. Обов’язково необхідно зазначити назву твору та процитувати уривок, що інсценізується. Також вказати назву колективу / клас, школу, керівника інсталяції та посилання на сторінки у соціальних мережах закладу від якого представлено колектив або керівника та контактні дані.
Від одного колективу може бути декілька серій фото з різних творів. Чим більше тематичних серій, тим більше шансів на перемогу.

Оголошення про результати конкурсу буде опубліковано на офіційних сторінках соціальних мереж Департаменту культури, молоді та спорту облдержадміністрації та КУ «Житомирський обласний туристичний інформаційний центр» Житомирської обласної ради 5 квітня 2021 р.

Детальніше про Конкурс можна дізнатися за телефоном - /0412/ 47-44-20