На сьогоднішній день туризм став явищем, що увійшло у повсякденне життя майже третини населення планети. Адже рідко зустрінеш того, хто не мріяв би про подорож.

Житомирщина – мальовничий куточок української землі, у якому є все, щоб стати відомою туристичною атракцією. На території області знаходяться різноманітні природні об'єкти, історико-культурні комплекси, унікальні - музеї, парки та заказники.
Саме тому розвивати сферу туризму важливо і основною рушійною силою розвитку туризму є економічні вигоди, які він надає.
Для того, щоб ідентифікувати Житомирщину туристичну на тлі інших областей України, вона має мати своє обличчя – свою туристичну айдентику.
Департамент культури, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації та комунальна установа «Житомирський обласний туристичний інформаційний центр» Житомирської обласної ради запрошують усіх стати співавторами з написання технічних умов для розробки постійного туристичного логотипу області.
Напишіть нам, з чим асоціюється у вас Житомирщина, що, на вашу думку, має бути зображено на логотипі та чому, який слоган буде якнайкраще відображати сутність нашої області.
Чекаємо на Ваші пропозиції на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з поміткою «Житомирщина туристична» до 15 липня 2021 року.