Оголошено набір на безкоштовні курси гідів!
Для всіх, хто бажає навчитися цікаво та оригінально подавати екскурсійний матеріал, захоплюєтеся Житомирщиною і прагне розвивати туристичний потенціал краю. Стартують безкоштовні курси гідів. Ініціатори проекту - Житомирський обласний туристичний інформаційний центр за підтримки Департаменту культури, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації та Державного університету "Житомирська політехніка".

Перший випуск "Школи гідів" відбувся 20 грудня 2018 року, і відтоді проводиться щорічно. Не зважаючи на важкі випробування які переживає кожен із нас ми маємо продовжувати свою діяльність та забезпечити країну гарними екскурсоводами адже після рашистської навали наша Україна стане ще більш прекрасною та поманить до себе туристів з усього цивілізованого світу.

Заняття проходитимуть двічі на тиждень у онлайн форматі. Участь у проекті безкоштовна!

Щоб подати заявку на участь у курсах гідів потрібно до 29 квітня 2022 року включно подати заявку на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або за телефоном +38097-65-40-979.
В заявці на участь необхідно зазначити:
-ПІП
-Дата народження
-Вид діяльності
-Навчальний заклад (якщо ви студент)
-Про себе (довільна форма)